عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

تلاش دشمن برای بدبین‌کردن مردم به نظام

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دشمن برای بدبین‌کردن مردم به نظام گفت: در مقابله با این حرکت دشمن، راهبرد اصلی ما جهاد تبیین است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 03
کد خبر: ۱۲۰۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر سردار یدالله جوانی عصر چهارشنبه در دومین یادواره شهدای حقوقدان استان بوشهر اظهار داشت: دشمنان انقلاب اسلامی تلاش می‌کنند تا جوانان را به انقلاب اسلامی بدبین کنند.

وی اضافه کرد: دشمنان با راه انداختن جنگ شناختی، در ذهن آن‌ها تردید ایجاد کنند که راهبرد اصلی مقابله با این جنگ دشمن، جهاد تبیین است و جهادگران این عرصه لازم است این هنر را داشته باشند که به مردم آگاهی و شناخت درست بدهند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران افزود: سنت و تجربه خداوندی به ما می‌گوید اگر یک جامعه بخواهد در مسیر انسانیت، رشد، کمال و تعالی قرار گیرد دشمن دارد و این دشمن در هر زمانی در مقابل نظام دینی و اسلامی ایستاده و صف‌آرایی می‌کند بنابراین لازم است در برابر این دشمن ایستادگی و جهاد کنیم.

وی افزود: اگر همه ما بپذیریم که جهاد در جامعه دینی یک تکلیف حتمی، قطعی و مستمر است آن وقت لازم است تشخیص دهیم که هر کس در هر موقعیتی چطور باید جهاد خود را انجام دهد و امروز جهاد کنونی ما در چه عرصه‌ای است؟

سردار جوانی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز همه را به جهاد بزرگ عصر ما یعنی جهاد تبیین فرا می‌خواند و همه ما لازم است بدانیم وقتی که مبحث جهاد با قیدی مطرح می‌شود یعنی اینکه دشمن ورودی جدی به آن عرصه پیدا کرده است و تمام امکاناتش را در نقطه‌ای متمرکز کرده و در آنجا سرمایه‌گذاری کرده است و ما نیز وظیفه داریم بر روی آن عرصه متمرکز شویم.

وی یادآور شد: امروز دشمنان انقلاب اسلامی به این دلیل که ملت ایران به برکت ایثارگری‌ها، فداکاری‌ها و تلاش‌هایش در بسیاری از عرصه‌ها به موقعیت بازدارندگی رسیده است و به خاطر اینکه متوجه شده‌اند که امکان ندارد در جنگ نظامی با ملت ایران به پیروزی برسند جنگ تمام عیاری را با عنوان «جنگ شناختی» بر علیه ملت ما به راه انداخته‌اند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران اذعان کرد: حوزه اصلی جنگ شناختی، فکر، ذهن و تصمیماتی است که به افکار شکل می‌دهد و امروز دشمنی که ۴۳ سال نتوانسته است از راه‌های مختلف جلوی پیشرفت انقلاب اسلامی را بگیرد تلاش می‌کند تا با گذشت زمان زیادی از مبدأ انقلاب اسلامی و جابجایی نسل‌ها به اهداف خود برسد.

سردار جوانی خاطرنشان کرد: جوان امروز ما زمانی به انقلاب، امام و شهدای خود افتخار می‌کند که شناخت لازم را درباره آن‌ها داشته باشد اما دشمن تلاش می‌کند تا این چنین شناختی نسبت به قبل از انقلاب اسلامی در ذهن او ایجاد نشود.

در این آئین از خانواده‌های شهید حجت الاسلام حاج حسین خاتمی- معاون قضائی دادگستری استان بوشهر- و میر بهزاد شهریاری- نماینده مردم رودباران (دشتی، تنگستان، دیر و کنگان) در مجلس شورای اسلامی- از شهدای حقوقدان استان بوشهر تجلیل شد./مهر

ارسال نظر